Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Beweeg tussendoor wat meer met de Agis-wandelapp

Geschreven door Agis Zorgverzekeringen op November 24, 2011

Ga een blokje om tijdens de lunch met de Agis-Blokje Om app

Uit de reacties op onze vraag aan welke informatie jullie behoefte hebben, kwam naar voor dat onder andere apps om meer te bewegen interessant zouden zijn. Daarom attenderen wij je bij deze op de nieuwe app van Agis: de Agis-blokje Om app.

Want hoeveel beweeg jij gemiddeld per dag? Een half uur per dag is nodig om gezond en fit te blijven. Om maar te zwijgen over de calorieën die je daarmee verbrandt. Met de feestdagen voor de deur, is het goed om daar even bij stil te staan. Maar hoe zorg je dat je dagelijks genoeg beweegt? Agis Zorgverzekeringen heeft een leuke nieuwe app die je daarbij helpt.

Boodschappen doen, de hond uitlaten of op de koffie bij vrienden – bijna elke dag maak je wel een korte wandeling. Vaak is dat maar een kwartiertje of minder. Door een extra blokje om te lopen, bijvoorbeeld even tijdens de lunchpauze, krijg je wel genoeg beweging. Er is nu een speciale app die je daarbij helpt. Deze ‘Blokje Om App’ van Agis geeft automatisch aan welke langere routes je kunt nemen om een frisse neus te halen. Zo beweeg je op een leuke en makkelijke manier toch wat meer en de app laat zien hoeveel calorieën je verbrandt.

Kijk op http://www.agisweb.nl/blokjeom
November 24, 2011 om 10:35
Ik heb hem gisteravond gedownload maar helaas laadt hij de routekaarten niet :(
November 25, 2011 om 05:11
Het is een waardeloze app. Bij mij in de buurt geeft het totaal geen routes aan terwijl ik toch echt naast een mooi wandelgebied woon.

Het idee erachter vind ik wel goed om een app als dit te ontwikkelen. Alleen jammer dat het (nu nog) niet werkt. Hopelijk wordt hier nog aan gewerkt!
November 25, 2011 om 08:02
Nadat afgelopen dinsdag 22 november de Blokje Om app is gelanceerd, is er een overweldigende hoeveelheid blokjes om gemaakt. We zijn blij dat zoveel mensen belang hechten aan het maken van een wandeling en de Blokje Om app zien als een leuke manier dit te doen. Helaas was de app er niet op berekend dat er zoveel wandelingen werden gemaakt in zo'n korte tijd. Het gevolg is dat er een probleem optreedt bij het laden van de (route)kaarten. We werken er hard aan om iedereen uiterlijk maandag 28 november weer zijn blokjes om te kunnen laten maken.
Onbekend
November 25, 2011 om 13:39
Leuk, ik ga hem downloaden en uitproberen.
Onbekend
November 25, 2011 om 18:25
ik vind het een super idee, nu alleen nog een telefoon waar hij op kan :-(
November 28, 2011 om 05:08
bij mij is geen blokje om.....
November 29, 2011 om 07:43
Beste lezers,

De problemen van het laden van de kaarten zijn inmiddels verholpen. Sinds gistermiddag werkt de Blokje Om app weer goed.

Met vriendelijke groet,

Kim
Team Webcare
Agis Zorgverzekeringen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden